19 de desembre del 2015

Celebrem Santa Cecilia



La nostra escola s’omple de música per celebrar Sant Cecilia. La música està sempre en el nostre dia a dia de l’escola. Cantem per fer el bon dia, per recollir, rentar les mans, per aprendre nou vocabulari... És per això que hem volgut fer-li un bon homenatge!
 
Els més petits han experimentat manipulant diferents instruments. Descobreixen sons, textures i possibilitats d’accions.

 
A més, han pintat uns tubs de paper per fer el seu pal de pluja. Mireu que artistes!

  
Els mitjans i grans han treballat la coordinació mà-ull ficant arròs dintre de les ampolles de plàstic per fer-se unes maraques.
 

Els més grans també han construït els seus propis instruments. Treballant la motricitat fina dibuixant amb ceres i guixos sobre cartró per fer-se unes castanyoles.

 
A més, hem conegut una cançó dels indis de Nord Amèrica: el Ani Kuni. Ens en fet les nostres pròpies corones de plomes i hem celebrat una petita festa india.  

 

 
També ho hem celebrant tots junts coneixent el so de diferents instruments, de vent,  percussió i corda . La teacher Raquel ens ha ensenyat la seva guitarra, hem conegut la flauta, el triangle i el xilofon. 
 
                              

1 comentari: