23 de gener del 2016

Un Nadal ple de desitjos



Un dia qualsevol a la nostra escola vam sortir al pati i SORPRESA!! Amagat al banc vam trobar al Caga tió!! Portava una carta de la Pastoreta de la muntanya. Ens va dir que havíem de cuidar al Tió i donar-li molt de menjar, que vindria a buscar-lo el dia de la festa.
 

I això es el que va fer, petits i grans vam donar-li menjar, petons i fins hi tot els més grans de l’escola  van decidir per ell mateixos, donar els seus xumets!! 
 
 

Al dia de la festa tots estaven ven guapos.
 

Vam sortir al pati a cantar i ballar les nadales que havíem estat treballant.
 

Ho vam fer super bé!! Som uns artistes!!

De sobte va aparèixer la Pastoreta de la muntanya, però el Caga Tió s’havia escapat!! Què trapella!! Vam agafar les nostres llots i totes les famílies vam anar a buscar-lo pel parc de Can Sabater, tot seguint el rastre de mandarines que havia deixat.

Per fi el vam trobar i el vam portar a l’escola per fer-lo cagar. 
 

Aquest mes de Desembre a la classe de Gaudí ha vingut carregat de moltes activitats i de molta il·lusió! Amb l'arribada del Nadal, hem creat la nostra pròpia felicitació de Nadal. Primer vam experimentar amb sucre, veient com era la seva textura, el seu gust, el seu color etc... Després vam escampar el sucre per tota la cartolina...vam esperar que s’assequés i ens van quedar uns arbres nevats ben xulos!!! Una vegada ja estaven els arbres llestos vam estampar amb suro per acabar de decorar el nostre arbres! 
 


El mes de Desembre també ens han acompanyat i hem estat junts en algunes de les activitats, els més petits de la nostra classe que encara estaven amb la Rosa Maria. Una de les activitats on vam gaudir tots junts, quan vam treballar la llum i  la foscor, experimentant i jugant amb les llanternes i les pilotes de llum. Aquesta és una de les tantes activitats que ens esperen per gaudir tots junts el mes de Gener que ja estarem tots junts a la classe.
 


Aquest dies de Nadal els més grans hem aprofitat per fer galetes, ens encanta experimentar!

També hem fet un regalet de Nadal per les famílies, amb molta precisío i coordinació hem fet uns arbres amb pinyes.
 


Els Reis de l’Orient també van passar per l’escola i ens van portar un maletí ple d’eines per fer un nou recó a la classe.
 

Aprenem a compartir jugant amb les joguines que els reis han portat.
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada