23 de febrer del 2014

Al Desembre a tota l'escola


Aquest ha estat un mes ple de sorpreses. Per començar vam sortir al parc a buscar al caga tió, el vam trobar a sota un arbre i el vam portar a l’escola. El vam posar a sota del nostre arbre de Nadal ben abrigadet amb una manta i un plat on li posàvem de menjar tots els dies.A més, a l’àrea de música els més petits vam cantar nadales amb les panderetes i els picarols, tot preparant una sorpresseta per la festa de Nadal. Els més grans van preparar un ball i una poema que vam recitar pujant a dalt de les cadires perquè els escoltes tothom.
També vam treballar el àrea de plàstica pintant amb les mans plenes de pintura, per fer la decoració de la classe. Ens encanta embrutar-nos les mans jeje.  
Fins hi tot fent galetes!!Mmm que bones!!


El dia de la festa de Nadal els més petits van fer una actuació genial i tots els pares i les mares ens van aplaudir ben fort. Els grans van fer la seva actuació il·luminant la classe amb els fanalets i ens van recitar la seva poesia , ens vam quedar bocabadats de lo bé que ho feien. Després varem picar ben fort per fer cagar al caga tió, que ens va portar regalets per a tots!!  I de sobte va aparèixer el Pare Noel, quina sorpresa!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada