22 de novembre del 2014

La tardor a l'escola

A la classe de les Estrelles de mar la tardor a arribat amb el conte de la senyora Castanyera i un munt de cançons.Però no només això!! També hem pintat amb les mans per primer cop amb els colors de la tardor, groc i taronja. I hem conegut el nostre entorn jugant amb les fulles que han caigut dels arbres. Fan crec-crec!!


També hem experiment amb la massa dels panellets. Què divertit!!


I a la festa ens va fer una visita la senyora Castanyera. Mireu que guapos que estàvem tots!!


A la classe de les Tortugues marines no hem deixat d’experimentar i descobrir noves sensacions. Mirem com son les mangranes per dins, juguem amb pinyes i fulles de tardor i fins hi tot, hem fet xip xap per trepitjar el raïm.

A més, la classe de les Balenes de l’oceà ens ha fet una visita per ballar-nos la dansa de la Castanyera i al final hem acabat ballant tots junts!Mireu!! La Castanyera ens va fer una visita!


A la classe de les Balenes de l’oceà hem après què és el que passa a la tardor: cauen les fulles, surten els bolets i apareixen els esquirols i els cargols. Mireu quin racó més maco, tenim a la classe!!


Hem pintat amb els colors de la tardor un bolet petitó i fulles de la tardor per decorar el passadís. Ha quedat un passadís xulísim!També hem treballat la verema. Primer traiem el raïm per posar-ho dins del cubell i després a xafar-ho amb els peus!!
Mireu que cuinetes que som!! Fem, fem, fem panellets!!I mireu com ballem amb la senyora Castanyera!! Estem tots ben disfressats!!
Moltes gràcies a tots els pares i mares que vàreu participar al concurs de moniatos. Sou uns grans artistes!!   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada