15 de febrer del 2015

Un Nadal ple d’il·lusions

Tots els nens i nenes del Gall i la gallina, han viscut un Nadal màgic i han posat molta il·lusió en tot el que han fet.
Tot va començar quan un dia vam rebre una carta. Era el Caga tió!! S’havia perdut al Parc de Can Sabaté i els nens i nenes de les classes de les Balenes de l’oceà i les Tortugues marines vam anar a buscar-lo. El vam trobar amagat darrere unes plantes, pobret estava mig mort de fred i tenia moooolta gana.





El vam portar a l’escola i el vam posar sota de l’arbre de nadal amb una manteta i un plat ple de mandarines. Cada dia l’anàvem a veure per portar-li més menjar.


Les nostres mestres ens van explicar que aviat aniríem al teatre i que havíem de preparar alguna coseta per a totes les famílies.

La classe de les Tortugues marines van fer un ball disfressats de cérvols, mentre tocaven els picarols al ritme de la música. Després de molt assajar ho van fer molt bé. FELICITATS!!

La classe de les Balenes de l’oceà van preparar un munt de cosetes.
El primer grup va fer un teatre que es deia “Les figuretes del pessebre” treballant l’expressió corporal i la memorització d’un diàleg.
El segon grup va decidir fer la nadala del “Trau taru” treballant el so/silenci  tocant la pandereta.
I per últim tots junts vam ballar la nadala del “Fanalet”, cadascun amb el seu fanalet que havia preparat i decorat a la classe.



Totes les famílies es van quedar bocabadades amb l’espectacle!! Enhorabona petits!!

Però això no és tot, com que el Nadal és un moment molt especial per fer regals. Cada classe va preparar un regalet per els seus papis i mamis.

La classe de les Estrelles de mar van fer una postal estampant patates, treballant la pressió amb la mà.




La classe de les Tortugues marines van estampar la seva mà amb pintura, per fer un cérvol. L’estampació és una tècnica difícil per els més petits.

La classe de les Balenes de l’oceà van fer un arbre de nadal enganxant sal gruixuda en una pinya. Això necessita molta concentració.



El dia després de reis vam tenir una sorpresa molt gran, els reis també havien vingut a l’escola i ens havien deixat uns quants regalets: contes i motos!



Mireu els més petits com experimenten amb papers de regals!! S’ho passen d’allò més bé!



I per últim vam treballar un aspecte molt important COMPARTIR. Van portar a l’escola una joguina per compartir amb la resta de companys. La jornada va ser tot un èxit i ens ho van passar genial entre tots.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada