19 d’abril de 2015

Anem d’excursió al CRAM amb les famílies

Seguint amb el nostre projecte del mar, vam proposar fer una visita al CRAM (Centre de recuperació d’animals marins) alumnes y famílies, que està situat al costat de la platja del Prat de Llobregat. La sortida va ser tot un èxit i ens ho vam passar d’allò més bé aprenent moltes coses y gaudint d’un dia molt especial.

A la porta del CRAM ens vam reunir tots, preparats per passar una bona estona.


Dintre ens van explicar el conte de en “Chupi” i la “Tortu” i ens vàrem adonar de la importància de llançar la brutícia al seu contenidor. Si no ho fem, algun pobre animalet pot acabar ferit, com els animals marins que arriben al CRAM.

Després ens van ensenyar com eren les tortugues marines i com les curàvem. Tots estàvem super atents. Mireu com li posem una vena al cap de la tortuga per tranquil·litzar-la.
Per últim va arribar el gran moment, el que tots els petits més desitjaven. Vam veure en directe, les tortugues marines. Eren moooolt grans!! Com que els més petits ja tenint molta gana van començar a fer el seu pícnic!! Mmmm...tot boníssim!Després ens vam traslladar el parc Nou del Prat, on mentre els més grans feien els seu pícnic els més petits gaudien jugant tots junts al parc.


Va ser un dia fantàstic!! Totes les educadores volem donar les gràcies a les famílies per fer que aquest dia fos tant especial. Ens veiem a la pròxima J

Si voleu saber més informació sobre el CRAM podeu visitar la seva pàgina: http://cram.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada