16 de maig del 2015

Els protagonistes

A la classe de les Balenes de l’Oceà ja fa un temps que vam començar les setmanes dels protagonistes. Cada setmana un nen o nena de la classe és el nostre protagonista i s’emporta la nostra balena Enriqueta a casa.


Ens porta les seves fotos per explicar-nos la seva història. Ens encanta veure com estava dintre de la panxa de la seva mare, com tota la seva família el cuiden...i moltes aventures més.

Ens porta els seus contes per explicar-nos i munt d’històries i les seves joguines per poder compartir.
I el que més ens agrada és compartir una estoneta amb les famílies, que amb tota la il·lusió del món ens preparen unes activitats genials.

Mireu, mireu!!

Amb la família de l’Aïna ens hem disfressat per aprendre a fer ritmes i danses africanes. Estem guapíssims!

Amb la mamà de l’Isaac hem fet unes pizzes per llepar-nos els dits, mmmm...quina pinta!!Amb el pare de la Martina hem fet una sessió de psicomotricitat jugant amb plàstics de bombolles i capses gegants. Què divertit!L’avi de la Álvaro ens ha explicat un conte per aprendre a compartir i hem passat una estoneta jugant al pati.Amb la mare del Sergio hem fet unes safates d’experimentació amb pa ratllat. Vam estar molt concentrats.Amb els pares de la Júlia hem fet un experiment amb llet i colorant per pintar. Màgia!Amb la mare de l’Ivan hem fet un berenar al pati i no vam parar de ballar.
No hem d’oblidar que la família és important per la formació del autoconcepte i la construcció de l’autoestima, per això os volem donar les gràcies a totes per participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada